Tevreden klanten zijn het allerbelangrijkste voor Crow Juwelier! Crow Juwelier probeert altijd tot een oplossing te komen en hanteer gebruikelijke voorwaarden van juwelier.

Stuur een mail met je klacht naar info@crowjewellery.com
1. Wat is er mis met de Artikel
2. Voeg een foto toe
3. Vermeld je ordernummer (terug te vinden in je emails).

Bij akkoord kan je het kapotte sieraad gefrankeerd retour sturen naar

Crow Juwelier
Haarlemmerstraat 205
2312 DR  Leiden

Crow Garantie:

Crow hanteert de juweliers gebruikelijke voorwaarden voor garantie, waarbij we positief afwijken bij bijvoorbeeld breuk. Hoe graag we ook alles oplossen, we moeten ergens een grens trekken.

– Bij Breuk:
Bij juweliers is garantie op breuk van sieraden uitgesloten. De redenen waarom een sieraad breekt (bijvoorbeeld een kind dat aan een ketting trekt, ergens achter blijven hangen, etc), geven bij juweliers en overige merken geen recht op garantie.

Crow geeft daarentegen wel garantie op breuk, als dit binnen 30 dagen na aankoop gebeurd. Mocht het tussen 1 en 3 maanden breken, dan bieden we je tegen kostprijs (50% korting) een nieuw sieraad aan.

– 30 dagen Garantie:
Mocht er een fout zijn in de materialen, dan treed dit altijd op na een korte draagtijd. Daarom hanteert CROW 1 maand garantie op breuk. Als je artikel binnen deze termijn breekt, stuur dan een email naar info@crowjewellery.com (samen met ordernummer + foto). Uw artikel zal kosteloos gerepareerd worden, indien dit niet mogelijk is dan zult u een nieuwe artikel kosteloos ontvangen of een tegoed bon.

– 90 dagen Garantie:
Mocht je artikel tussen 30 – 90 dagen kapot gaan, dan bieden wij 50% korting op  reparatiekosten of op de kostprijs van een vervangend artikel. Dit heeft te maken dat de breuk dan niet een fabrieksfout is, maar te maken heeft met onjuist gebruik of slijtage. Stuur altijd eerst een email naar info@crowjewellery.com amen met je ordernummer + foto van de artikel. Na ontvangst zullen wij het de garantiebeleid in orde maken.

Na 90 dagen is er geen garantie meer op uw artikel

– Reparatie:
We maken een groot deel van onze collectie met de hand. Een groot deel van de kostprijs zit dan ook in de tijd die dit vergt. Wij bieden wel binnen reparatiedienst binnen de garantietijd. Na 90 dagen zal dit tegen een vergoeding mogelijk zijn.

– Verkeerd Schoonmaken:
Crow geeft geen garantie bij schade door verkeerd schoonmaken. Hou wel in de gaten dat een sieraad een delicaat voorwerp is dat vaak uit zachte, gevoelige materialen bestaat. Als je verkeerd schoonmaakt bijvoorbeeld door schuren of gebruik van chemicaliën kan het schade krijgen. Dit zullen wij als Crow Juwelier niet vergoeden.

– Verkleuring:
Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor ze, mits juist behandeld, lang meegaan. CROW geeft een garantie van 30 dagen op verkleuren. Daarna is er geen garantie meer voor verkleuring, omdat de oorzaak van verkleuringen gerelateerd is aan de PH waarden van je huid. Heb je een hoge PH-waarde en verkleuren sieraden snel, dan is ons advies om 925 zilveren artikelen te kopen. 925 sieraden zullen wel op den duur ook verkleuren, maar is wel te verhelpen door regelmatig met een zilverpoetsdoekje te poetsen.

– Dof of Krasjes:
Crow geeft geen garantie op artikelen die later krasjes krijgen of dof worden. Artikelen vooral sieraden met gladde oppervlakken kunnen dof worden door krasjes. Dit kan ontstaan door eigen gebruik van de artikel of over of tegen elkaar bewegen van onderdelen indien een sieraad uit meerdere onderdelen bestaat.

– Steentjes verlies:
Je hebt een garantie van 90 dagen op verlies van steentjes. Steentjes kunnen na verloop van tijd door temperatuurverschillen, contact met water, parfum en creme door normaal gebruik loslaten. Hierop verlenen we geen garantie na 90 dagen maar wel 50% korting op je reparatie kosten.

Tips
  • Beste onderhoud is om je sieraden niet te dragen tijdens het baden, schoonmaken, in bed of tijdens het sporten. Laat je sieraden ook niet ’s nachts rondslingeren maar bewaar ze in een afgesloten doosje.
  • Beste tips is om je sieraad lang mogelijk mooi te houden en verkleuring voor te komen zijn als volgt. Pas op met huidverzorgingsproducen, cosmetica en chemische middelen. Verzilverde sieraden kunnen niet tegen producten als zeep, parfum en creme. Indien het in contact komt met deze middelen, kunnen ze aangetast worden met verkleuring en dofhuid. Het beste is om niet te sporten, zwemmen, schoonmaken of douchen.

 

Voor onderhoud voor uw sieraden kunt u ook bij ons terecht en indien u vragen heeft kunt u ook met contact met ons opnemen.

CART

X