Retour- / Inruilbeleid

Bij Crow Juwelier streven wij ernaar om elk stuk sieraad zo mooi en persoonlijk te maken. Indien u van mening bent dat uw artikel beschadigd is of een fout heeft, dan kunt u het direct laten weten en wij zullen er natuurlijk alles aan doen om deze situatie te corrigeren. Wij verzoeken u daarom om contact met ons op te nemen over een retourzending of annulering per email: info@crowjewellery.com

  • Indien de artikel beschadigd is of er een fout heeft kunt u na akkoord op onze kosten de bestelling retourneren.

Wij doen ons uiterste best om je goed te informeren over de sieraden door een uitgebreide productomschrijving, vermelden van afmetingen en duidelijke foto’s. Bent u toch niet tevreden dan kunt u gebruik maken van ons 14 dagen inruilbeleid. U mag de producten binnen 14 dagen na ontvangst om welke reden dan ook inruilen voor een ander artikel gelijk aan de waarde (of hoger met bijbetaling) of u krijgt een waardebon wat u weer bij ons kunt inwisselen. Hierop bestaan twee uitzonderingen: oorbellen en gepersonaliseerde sieraden. Dit i.v.m. Hygiene en omdat gepersonaliseerde sieraden eenmalig en persoonlijk gemaakt worden.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met ons.

Annuleringen worden verwerkt op de dag dat we uw annuleringsverzoek ontvangen. Je geld wordt teruggestort op de rekening waarmee je je aankopen betaalde. Dit kan tot 7 werkdagen duren vanaf de datum waarop de terugbetaling werd goedgekeurd.

Crow Juwelier behoudt zich het recht voor om wijzigingen in dit beleid te allen tijde aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid, kunt u contact opnemen met ons.

Uw retour of inruil voorbereiden:
  • U ontvangt een PDF-inruil- of retouretiket per e-mail.
  • Druk de e-mailbijlage af en knip het gedeelte in stippellijnen. Zorg ervoor dat u uw retourzending volledig heeft voorbereid voordat u de bon gaat plakken.
  • Zet uw artikelen in hun originele verpakking (kartondoos of envelop). De artikelen moeten onbeschadigd en in perfecte staat van wederverkoop verkeren.
  • Voegt a.u.b. het retourbon bij. Vergeet niet om het vakje “omruilen” of “retour door schade” aan te vinken.

Sluit uw verpakking goed af met en tape en plak het retouretiket dat u heeft afgedrukt op de bovenzijde van uw pakket.

UW PAKKET AFGEVEN

  • Inruil- en retouren zijn op eigen kosten en tevens is het uw eigen verantwoordelijkheid om uw pakket te volgen of het goed bij ons aankomt.
  • Na ontvangst van uw pakket duurt het een paar dagen voor de registratie van uw geretourneerde artikelen en de verwerking van uw verzoek tot omruiling of terugbetaling.

CART

X