Verzending & Levering

Bij verzending van uw bestelling ontvangt u een verzendbericht per e-mail. U kunt op deze e-mail de datum en status van verzending zien. Tracking code zult u alleen ontvangen als je hebt gekozen voor Urgent Verzending wat u extra € 4,95 zal kosten.

OPGELET:
Leveringen zijn gebaseerd op werkdagen en daarbij worden weekenden en feestdagen niet meegerekend. Indien u een eigen gepersonaliseerd ontwerp laat maken zal dit een langere productie tijd kunnen hebben, maar hierover zult u altijd tijdig geïnformeerd worden door onze klantenservice.

KOSTEN
Bestellingen worden naar het opgegeven adres verzonden volgens de verzendmethode die door u zelf is gekozen bij het afrekenen.

Standaard verzending € 6,50 (bij besteding tot € 50,-)
Standaard verzending Gratis (bij besteding vanaf € 50,-)
Urgent verzending € 12,95

Bij besteding boven de € 150,- worden de goederen met Track en Trace gratis verzonden.

Alle leveringen worden volledig verzekerd verzonden. De leveringen buiten Nederland kunnen een paar dagen langer duren dan wat wij hebben aangegeven.

Mogelijkheden:
Standaard levering vandaag voor 16:30 uur bestel morgen in huis (voor bestellingen binnen Nederland).

Dit wordt verricht in meeste gevallen, wij kunnen het niet garanderen gezien het door 3de partijen worden uitgevoerd.

Internationale verzendingen:
Op internationale verzendingen kunnen douane kosten van toepassing zijn. De kosten hiervoor zijn ten laste van de klant. Wij, als Crow hebben geen controle over deze kosten en zijn ook niet verantwoordelijk voor eventuele maatregelen die door de douane- of bezorgdiensten worden genomen.

ADRES:
De verantwoordelijkheid is van de klant om ons te voorzien van het juiste en volledige afleveradres. Indien het factuuradres en afleveradres anders is, dan dien je dit aan te geven.

CART

X